Πάει για την πιο γεμάτη χρονιά του ο Γιαννούλης

Χρύσανθος Δοβλέτογλου16 Δεκεμβρίου 2019

Η εξέλιξη του Δημήτρη Γιαννούλη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι ραγδαία. Μέσα σε δύο χρόνια έχει βρεθεί από τον Ατρόμητο να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ και στην εθνική Ελλάδας, εξαργυρώνοντας την υπομονή και την επιμονή που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια.

Μέχρι φέτος η πιο γεμάτη επαγγελματική χρονιά του 24χρονου μπακ ήταν η προπέρσινη, όταν είχε γράψει 32 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα του Ατρομήτου. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς στην ομάδα του Περιστερίου και την επόμενη σεζόν, μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όταν ξαναντύθηκε στα ασπρόμαυρα.

Αυτό ήταν. Εχει εξελιχθεί, πλέον, σε έναν από τους στυλοβάτες του Δικεφάλου και εφόσον δεν αποχωρήσει την επόμενη μεταγραφική περίοδο από την Τούμπα και, φυσικά, παραμείνει υγιής, τότε σύντομα θα μιλάμε για την πιο φουλ αγωνιστική περίοδο της καριέρας του, καθώς, έως τώρα, έχει παίξει, ήδη σε 18 επίσημα ματς με τον ΠΑΟΚ (14 στο Πρωτάθλημα και τέσσερα ευρωπαϊκά).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι βρίσκεται 12 συμμετοχές μακριά από τις 100 στην Super League, ενώ, θυμίζουμε, ότι έχει πετύχει φέτος και το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.