Πάει για 10ετία στην Εθνική Πορτογαλίας ο Σάντος!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος16 Ιουνίου 2020

Από το 2014 που ανέλαβε, στο σήμερα (Ιούλιο) που επρόκειτο να λήξει το συμβόλαιό του και στην επέκταση ως το 2024! Ο Φερνάντο Σάντος παραμένει στην Εθνική Πορτογαλίας…

Έχει τονίσει πολλές φορές πως νιώθει την Ελλάδα σαν μια άλλη, δεύτερη πατρίδα του. Απόλυτα λογικό έχοντας δουλέψει για χρόνια στα μέρη μας τόσο σε συλλόγους (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό), όσο και στην Εθνική Ομάδα. Είναι όμως Πορτογάλος. Και πέραν της προφανούς κυριολεκτικής έννοιας. Ο Φερνάντο Σάντος επέκτεινε τη συνεργασία του με την Πορτογαλική Ομοσπονδία και θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι το 2024!

Ο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας τον Σεπτέμβρη του 2014, μετά την αποχώρησή του από τη δική μας Εθνική ομάδα, κατακτώντας το Euro 2016 και το Nations League 2019. Το συμβόλαιό του επρόκειτο να λήξει τον επόμενο μήνα, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκτασή του. Αν ο Φερνάντο Σάντος μείνει τουλάχιστον ως το τέλος αυτού του συμβολαίου στην Εθνική Πορτογαλίας, θα συμπληρώσει δέκα χρόνια στον πάγκο της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.