Πάει Αθήνα ο Τάισον, περιμένοντας την απόφαση της Εφέσεων για Λεωφόρο

Κώστας Πετρωτός19 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την βαριά ήττα με 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και να ρίξει το βάρος στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό, όπου θα κριθεί ο στόχος του Κυπέλλου. Πέρα από την αγωνιστική (ψυχολογική κατά βάση) προετοιμασία, το βάρος πέφτει στην έφεση του Τάισον και το κατά πόσο μπορεί να πέσει η ποινή σε μία αγωνιστική (την οποία έχει εκτίσει ήδη κόντρα στους «ερυθρόλευκους») και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Λεωφόρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης των δύο αγωνιστικών και μάλιστα ζήτησε να γίνει εκδίκαση αύριο για να γνωρίζει ο προπονητής αν θα τον έχει στην διάθεσή του και να ετοιμάσει το πλάνο του. 

Ωστόσο, η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να ορίσει δικάσιμο για την Τρίτη και όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για το πρωί της Τετάρτης στις 10 (μαζί και η υπόθεση του Μπακασέτα), τονίζοντας όμως ότι θα υπάρχει άμεση ανακοίνωση απόφασης, άρα γύρω στις 12 ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θα γνωρίζουν αν ο Βραζιλιάνος είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Κατά συνέπεια, ο Τάισον θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και εκεί θα μάθει αν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Λεωφόρο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.