ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας: Νίκη πεντάδας

Metrosport Team24 Απριλίου 2024


Σταθεροποιήθηκε στην πρώτη πεντάδα του δευτέρου ομίλου της Β’ κατηγορίας η ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας καθώς επικράτησε του Μ. Αλεξ. Π. Βρυσών με 4-1.

Μετά τον αγώνα στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν: Αντώνης Κρινίτσας (προπονητής ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας): «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα, ανοιχτό. Παρόλο που βαθμολογικά είμαστε αδιάφοροι συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά. Συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη και στο τελευταίο παιχνίδι».

Γ. Ακριτίδης : «Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Ενα μεγάλο μπράβο αξίζει στην αντίπαλη ομάδα αλλά και στον προπονητή μας που δίνει ευκαιρίες σε μικρά παιδιά». 

Ο σκόρερ δύο τερμάτων της ΠΑΕ Στέλιος Καρατζιάς τόνισε: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και μονομαχίες. Είχαμε την υπεροχή. Στο δεύτερο κάναμε κακό ξεκίνημα χωρίς να δεχτούμε την ισοφάριση. Μόλις ξεκινήσαμε να βγάλουμε αντίδραση ήρθαν και τα άλλα τέρματα. Στο πρώτο γκολ που πέτυχα, ζήτησα από τον συμπαίκτη μου Γ. Ακριτίδη να μου δώσει τη μπάλα στον κενό χώρο και με γρήγορη σκέψη σούταρα έξω από την περιοχή χαμηλά στη γωνία. Στο δεύτερο γκολ ο συμπαίκτης μου Γιοσμάς διεκδίκησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Μετά από κόντρα στρώθηκε η μπάλα στο πόδι μου και με μονοκόμματο σουτ την έστειλα στην αριστερή κάτω γωνία».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.