ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Υπέρ της παρουσίας κόσμου αλλά σε πλαίσιο ισονομίας»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2020

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Superleague 1, ήταν αυτό της προοπτικής διεξαγωγής αγώνων των πλέι οφ και των πλέι άουτ παρουσία κόσμου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφωνεί με το σκεπτικό, όχι όμως χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία.

Δεδομένου όμως ότι η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες και αυτό θα διαφοροποιηθεί στη συνέχεια, αυτόματα παύει να υφίσταται αυτό το πλαίσιο της ισονομίας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, τάχθηκε υπέρ της απόφασης παρουσίας κόσμου, έστω και σε ένα ποσοστό, στις εξέδρες των γηπέδων. Έκανε όμως μία πολύ σημαντική υποσημείωση. Ότι θα πρέπει αυτό να συμβεί σε πλαίσιο ισονομίας: «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι αγώνες να γίνουν χωρίς κόσμο και οι αντίστοιχοι του Β γύρου με κόσμο» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ο Μάκης Γκαγκατσης είπε χαρακτηριστικά πως «αν οι 2 πρώτοι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο, το ίδιο να γίνει στους αντίστοιχους του Β γύρου». Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως στο συγκεκριμένο θέμα ότι οι μόνες επιφύλαξεις της αφορούν τις προθέσεις του Αυγενάκη που έχει δώσει διαπιστευτήρια. Οχι γενικώς την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.