ΠΑΕ ΠΑΟΚ τώρα ήρθε η σειρά σου!

Γιώργος Ζαΐρης10 Ιουλίου 2020

Έχοντας ζήσει από κοντά την παρωδία της εκδίκασης της ΕΕΑ, έχοντας βρεθεί για δέκα ώρες στην εκδίκαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League περίμενα πως το CAS θα ήταν το μοναδικό Όργανο που θα μπορούσε να αποδώσει δικαιοσύνη. Δικάζοντας και όχι ερμηνεύοντας την εισήγηση μιας αστείας επιτροπής. 

Είναι ξεκάθαρο πως είναι μια τεράστια νίκη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά προσωπικά αυτό θέλω να το αφήσω στην άκρη. Πολύ απλά διότι ο Ολυμπιακός με τον υφυπουργό του και την Επιτροπή του, τη δουλειά του την έκανε. Για τρεις μήνες "χάλασε" το μυαλό του ΠΑΟΚτσή, έβλεπε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μαλώνουν μεταξύ τους και αυτό ήταν ακριβώς που ήθελε. Σε συνδυασμό και με την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ "κλείδωσε" το Πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι με εξαίρεση τα ερυθρόλευκα φερέρωνα που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα και πολλές φορές μάλιστα σε όλο αυτό το διάστημα, κανείς άλλος από τον Ολυμπιακό δεν χαλάστηκε. Φυσικά χρησιμοποίησε και πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα την ΕΕΑ που με τη σημερινή απόφαση του CAS αποδομήθηκε εντελώς και νομίζω ότι πλέον πρέπει να βρεθεί κάποιος ώστε ή να στείλει σπίτια τα μέλη της ή να λειτουργήσει με άλλη βάση. 

Το ζητούμενο για μένα είναι ένα: ΠΑΕ ΠΑΟΚ τώρα ήρθε η σειρά σου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σκοινιά από μια αστεία επιτροπή, από έναν υφυπουργό που λειτούργησε για την αγαπημένη του ομάδα. Έμεινε όρθιος ο ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε. Πλέον έχει ιερή υποχρέωση να περάσει στην αντεπίθεση. Όχι με αγωγές και μηνύσεις σε όλους αυτούς τους κλόουν που τόσο καιρό την συκοφαντούσαν. Περιμένω μόλις βγει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι από τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Μόλις ανοίξουν να ζητήσει να σταλεί στην UEFA η απόφαση για τα στημένα και να ζητήσει την αποβολή του Ολυμπιακού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Ο ΠΑΟΚ είχε και έχει πλέον και επίσημα το ηθικό πλεονέκτημα. Η Μαρούπα και ο θίασος της ΕΕΑ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Η Επιτροπή Εφέσεων καλείται να δικάσει στην ουσία. Έστω και με αυτή τη σύνθεση την οποία ο ΠΑΟΚ έχει καταγγείλει. Και δεν μπορεί να βγάλει εφόσον δικάσει στην ουσία διαφορετική απόφαση από αυτή του CAS. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα πεταμένο σάπιο σύστημα. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να το τελειώσει. Με όπλο την επικείμενη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.