ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πλέον η Εφέσεων οφείλει να δικάσει την ουσία της υπόθεσης»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2020

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στα γραφεία της Τούμπας την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για απόρριψη της αίτησης για προσωρινή διαταγή με το αιτιολογικό ότι δεν χρειάζεται προσωρινή διαταγή, αφού το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μη δεσμευτικό.

Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει, πλέον, έναν μόνο δρόμο ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας από την επιτροπή Εφέσεων και αυτός είναι η εξέταση της υπόθεσης στην ουσία της προκειμένου να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση που είχε εκδώσει η κυρία Τσαγκιά και στηριζόταν στην λογική της δεσμευτικότητας του πορίσματος της ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίαζαν: «Η σημερινή απόφαση του διοικητικού δικστηρίου, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των όσων εξαρχής επίμονα διατυπώνουμε.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική και κακώς δεν δικάστηκε η ουσία της υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας, πράγμα που οφείλει πλέον να κάνει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό άλλωστε το διοικητικό δικαστήριο δεν διέταξε αναστολή της ποινής, όπως κατηγορηματικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.