Επιστολή ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη, ζητά εξτρά ασφάλιση παικτών και όχι μόνο, λόγω κορωνοϊού

Metrosport Team03 Μαΐου 2020

Η πολιτεία ενημέρωσε την περασμένη Πέμπτη (30/4) για την έναρξη των προπονήσεων ενόψει της πιθανής επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έστειλαν επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού η οποία κοινοποιήθηκε σε ΕΠΟ, Super League και στον Σωτήρη Τσιόδρα και ζητά η πολιτεία να μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ για το ενδεχόμενο μόλυνσης τους από τον COVID-19, καθώς και για το ενδεχόμενο αυτοί να μεταδώσουν περαιτέρω τον ιό σε τρίτα πρόσωπα.
Επισημαίνει επίσης πως η ασφάλιση πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμα και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνη έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα λάβει όλα τα μέτρα που τέθηκαν από το υπουργείο, το τελευταίο όμως οφείλει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων του, καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.