ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έζησε χθες μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της ευρωπαϊκής ιστορίας του, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του Conference League ωστόσο δύο περιστατικά εν μέρει έστω, την επισκίασαν.

Το πανό με το οποίο εκφράζονταν η συμπαράσταση στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη με το μήνυμα «αδέρφια κρατάτε γερά» και η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Μίντιλαντ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε «αποτροπιασμό» και αναφέρθηκε σε «περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις»: Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.