ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ακυρωθέν γκολ του Αρη: «Ούτε στο μπάσκετ φάουλ σε αυτή τη φάση»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2026

Συνέχεια στις αντιδράσεις για το ακυρωθέν γκολ του Αρη στο ματς με την ΑΕΚ. Μέσω του υπευθύνου επικοινωνία της, Γιώργου Κουβεντίδη, θέση πήρε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για φάση που δεν δίνεται φάουλ ούτε στο μπάσκετ και αφήνοντας μπηχτή για την παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στην πρόσφατη μάζωξη προέδρων και εκπρσώπων Ενώσεων υπό τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση Κουβεντίδη:

«Υπήρχαν περιπτώσεις σε πολλά παιχνίδια, που ο ΠΑΟΚ είχε (κραυγαλέες) διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του, αλλά κόντρα στο "πες, πες, κάτι θα μείνει και θα το πάρεις στο επόμενο παιχνίδι", εμείς επιμένουμε να αποδεχόμαστε το λάθος του διαιτητή, να ζούμε μ' αυτο και να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της τοξικότητας.

Επιλέγουμε να μας χειροκροτούν ακόμη κι οι αντίπαλοι και να μη γελάει ο κόσμος μαζί μας.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και κάτι τέτοιες φάσεις, σαν κι αυτή στο Χαριλάου, που δε σφυρίζονται φάουλ ούτε στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.