ΠΑΕ Μακεδονικός για τον θάνατο του Σταύρου Σαράφη: «Μεγάλος αθλητής, παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Με τη σειρά του και ο Μακεδονικός στέλνει το δικό του μήνυμα τιμώντας την μνήμη του Σταύρου Σαράφη ο οποίος απεβίωσε σήμερα (13/10) το πρωί, μη καταφέρνοντας τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Χαρακτηριστικό για το πόσο αγαπητός ήταν ο θρύλος του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Σταύρος Σαράφης είναι η σωρεία μηνυμάτων και ανακοινώσεων, που δημοσιεύονται θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του. Η ανακοίνωση του Μακεδονικού αναφέρει μεταξύ άλλων πως η συμπεριφορά του αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας για όλους, ενώ γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει και στεφάνι στην κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί αύριο (14/10) στις 16:00.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού: Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια την θλίψη τους για την απώλεια του «Καίσαρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Σταύρου Σαράφη. Ο θρήνος όλων είναι μεγάλος, για τον χαμό ενός τεράστιου ανθρώπου που, εκτός από μεγάλος αθλητής, αποτέλεσε σε όλα τα χρόνια της ζωής του και παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας για την κοινωνία μας.

Η φιγούρα του «Καίσαρα» θα συντροφεύει εσαεί όσους επιθυμούμε να μην χαθεί ποτέ η ρομαντική πλευρά του ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Μακεδονικού εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, καθώς και στην ευρύτερη οικογένεια του, αυτήν του ΠΑΟΚ, με τον οποίο συνέδεσε το όνομα του τόσο στην ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και στην υπόλοιπη ζωή του, μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Ο Μακεδονικός θα αποτίσει φόρο τιμής στον Σταύρο Σαράφη καταθέτοντας στεφάνι στην κηδεία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.