Π.Καπετάνος: «Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα - Τι είπα στον Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Παντελής Καπετάνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα», στο Metropolis 95.5, και μεταξύ άλλων μίλησε για την εικόνα των ελληνικών ομάδων στους ευρωπαϊκούς αγώνες, για το φαβορί της Super League 1, ενώ αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο: «Είναι οξύθυμος, είναι στο επίπεδο του Τόμας Τούχελ και του Αντόνιο Κόντε (γέλια). Έτσι πρέπει να είναι και ένας προπονητής, είναι και η ένταση του αγώνα που στο προκαλεί αυτό, αλλά δεν πρέπει αν ξεφεύγεις από το όρια. 

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, έχουμε πάει πολύ στην τεχνολογία, είναι πολλά. Δεν είναι πλέον ο προπονητής μόνος του, ώστε να αντιμετωπίσει τα πάντα μόνος του, έχει αλλάξει ριζικά το ποδόσφαιρο».

Για την αποτυχία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη με τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έπρεπε όλες οι ομάδες να προχωρήσουν, δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα, ένα και δύο επίσημα παιχνίδια παραπάνω είναι σημαντικό. Φταίνε πολλά. Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδας μας και μόνο το αποτέλεσμα, και έχει έρθει η στιγμή που τα βλέπουμε μπροστά μας. 

Ο Άρης έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, δεν γίνεται να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα, έπρεπε να έχει προχωρήσει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, σίγουρα οι τραυματισμοί έπαιξαν τον ρόλο τους. Ξεκινάς με βασικό φορ τον Κούτσια, είναι ένα νέο παιδί και ταλαντούχο, αλλά δεν μπορείς να ξεκινάς στην Ευρώπη με ένα παιδί που δεν το είχες στα αρχικά σου πλάνα.

Πρέπει διορθώσει πολλά πράγματα ο ΠΑΟΚ, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και χρειάζεται πολλή δουλειά, αυτό είναι δουλειά της διοίκησης και του προπονητή. Η δεύτερη θητεία του  Λουτσέσκου είναι διαφορετική από την πρώτη. Ο Ραζβάν έχει ανεβάσει τον πήχη του ΠΑΟΚ πάρα πολύ και νομίζω δύσκολα θα καταφέρει  να ξαναγίνει αυτό. Το έχω πει και στον ίδιο. 

Ο Λουτσέσκου πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, στην ομάδα του και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα έχει καταφέρει, πιστεύω θα την βρει την άκρη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το φαβορί για τον τίτλο: «Πιστεύω φέτος το πρωτάθλημα, με λίγη τύχη, θα το πάρει η ΑΕΚ, βαδίζει σε πολύ καλά μονοπάτια, ενισχύεται και το μεγαλύτερο ατού της είναι το νέο γήπεδο. Νομίζω με καλή οργάνωση και τύχη θα είναι ανίκητη στην έδρα της. Η πρώτη πεντάδα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική και Άρης με έχει εντυπωσιάσει με τις κινήσεις που έχει κάνει». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.