Δικηγόρος Ξάνθης: «Θα κινηθούμε για την οικονομική μας αποκατάσταση»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθης, Φάνης Ουζουνίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την ιστορική απόφαση - δικαίωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. αλλά και τις νομικές κινήσεις που αναμένεται να ακολουθήσει η ΠΑΕ Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: «Μας κοινοποιήθηκε η απόφαση για τον ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ. Προφανώς και το έμαθα το αποτέλεσμα, το οποίο αναιρεί ουσιαστικά την προγενέστερη απόφαση. Για την Ξάνθη, είναι ένα νομικό παράδοξο ζήτημα, λόγω της μη παραστάσεως της ομάδας στο CAS. Δικάστηκε ουσιαστικά η υπόθεση. Απεδέχθη πως δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Δεν γνωρίζω ακόμα την οικονομική διάσταση και τι βγήκε από τα οικονομικά δεδομένα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι αυτό που είπα και πριν. Δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία! Είχα εξ'αρχής εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Εφέσεων και στην απόλυτη γνώση της δικογραφίας και αξιολόγησα οτι θα εκδόσει μια δίκαιη απόφαση».

Ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις της Ξάνθης: «Θα πρέπει να προσεγγίσουμε την απόφαση με νομικά φίλτρα. Σίγουρα, γεννάται ένα θέμα αξιώσεων στην ΠΑΕ, σε όλους τους υπεύθυνους. Για εμάς, δεν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα επαναφοράς στην πρώτη κατηγορία. Θα ζυγίσουμε τα δεδομένα και θα κινηθούμε με βάση το συμφέρον της ΠΑΕ. Θα ζητήσουμε την οικονομική μας αποκατάσταση. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην Super League. Πρέπει όμως να ζητήσουμε την ηθική και οικονομική μας αποκατάσταση. Είναι μονόδρομος για εμάς, θα γίνει μαι αξιολόγηση για το ποιος ειναι υπεύθυνος. Είναι άδικο για την ομάδα να μείνει στίγμα στην ποδοσφαιρική ιστορία ότι υπήρχε εμπλοκή σε μια τέτοια ιστορία. Είναι ξεκάθαρη η θέση η δική μας. Είχαμε μεγάλη οικονομική ζημιά με την πτώση μας στην Super League 2. Το ποιοι ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση από τον Φλεβάρη μέχρι σήμερα το γνωρίζετε ήδη».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.