Ουζουνίδης: «Στοίχημα για τον Παπαδημητρίου η Ξάνθη»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2020

Ως ένα μεγάλο στοίχημα βλέπει την Ξάνθη  ο νέος επενδυτής, Βασίλης Παπαδημητρίου,  σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος του, Φάνης Ουζουνίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος είναι ο Παπαδημητρίου: «Έλληνας ομογενής, επιχειρηματίας επιτυχημένος και καταξιωμένος. Λόγω του πάθους για το ποδόσφαιρο δραστηριοποιείται και ως παράγοντας στην ομάδα Ολίμπικ Σίτι στην Αυστραλία και έχει τρεις συνεργασίες εμπορικής φύσεως με την ομάδα της Λίβερπουλ και της Σάλκε. Τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Είναι ισχυρός παράγοντας. Θα πρέπει να αρθεί κάθε έννοια καχυποψίας. Να τον υποδεχθούμε με διαφορετικό τρόπο».

Για το κίνητρο της αγοράς: «Έχει ένα όραμα. Έχει ένα οικονομικό και αγωνιστικό πλάνο για την ομάδα. Είναι στοίχημα για εκείνον να πετύχει με την Ξάνθη όσα πέτυχε με τις επιχειρήσεις του».

Για ενδεχόμενο ενδιαφέρον με τη Λαμία: «Δεν ισχύει. Δεν εκδηλώθηκε ποτέ».

Για την ΕΕΑ: «Η διαπραγμάτευση η δική μας έγινε με τον Πανόπουλο. Έχουμε υποβάλλει ένα πληρέστατο φάκελο σε μια επιτροπή με αξιόπιστα άτομα. Θα ελεγχθεί και δεν θα βρεθεί κάποιο ψεγάδι. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει η οριστική απόφαση και θα περάσουν οι μετοχές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.