Ούτε τώρα η Λάρισα, έχασε την ευκαιρία η Ξάνθη

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Φεβρουαρίου 2020

Ούτε τώρα η Λάρισα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κόλλησε στο 0-0 με τη Λαμία εκτός έδρας και συμπλήρωσε επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που γεύτηκε τη χαρά του τριπόντου, ήταν στις 22 Δεκεμβρίου και το 2-0 απέναντι στον Πανιώνιο.

Από την άλλη πλευρά, οι Φθιώτες παρά την κούραση από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κατάφεραν να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό.

Να σημειώσουμε, ότι οι Θεσσαλοί έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του Παπαδόπουλου, με τον Αλέξη Κούγια να βγάζει την ώρα του αγώνα δυο ανακοινώσεις και μία προσωπική δήλωση.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Έχασε την ευκαιρία η Ξάνθη

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη, σ΄ ένα παιχνίδι που δεν θα θυμάται κανένας, αφού είχαμε ελάχιστες φάσεις από τις δυο εστίες.

Η ακριτική ομάδα έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΟΦΗ και να βρεθεί στην εξάδα, αφού έμεινε στο 0-0 με τον ουραγό Ιστορικό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά η πίεση τους κράτησε μόνον ένα 20λεπτο, αφού στη συνέχεια η ομάδα του Παράσχου πήρε τα ηνία του ματς, είχε τις φάσεις για να κάνει το γκολ, όμως τα χάλασε στην τελική προσπάθεια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κόρμπος (79’ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης – Παπανικολάου, Τσιλούλης (85’ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (88’ Σίντι Αλί), Αραμπούλι

ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ, Τερκί, Καρασαλίδης, Κασάδο, Σόσα, Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς 5 (71’ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο, Μπαριέντος (27’ λ. τρ. Μουλέν), Στάρτζεον (85’ Φοσέ), Κάστρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.