Ούτε σουτ στα... πουλιά ο Παναιτωλικός

Γιώργος Πετρίδης16 Δεκεμβρίου 2020

Ο Παναιτωλικός «τσίμπησε» τον βαθμό στον Βόλο την Κυριακή όμως το έκανε δείχνοντας ότι δεν είχε καμία διάθεση να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια; Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο φετινό Πρωτάθλημα αφού το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ περιόδου είναι οι δύο τελικές που είχε η ομάδα του Αγρινίου στα παιχνίδια του με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό αλλά και η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γενικότερα ο Παναιτωλικός δεν περνάει ούτε τη βάση στο παραγωγικό και στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού...

*Έχει έξι γκολ σε 12 ματς, ένα περισσότερο αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από τη Λαμία.

*Έμεινε χωρίς γκολ στα επτά και χωρίς ασίστ στα 10 από τα 12 παιχνίδια του.

*Στην άλλη όψη του νομίσματος των τελικών προσπαθειών βρέθηκε τη Δευτέρα ο Αστέρας έχοντας 20 στο ματς με τον Ατρόμητο και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της φετινής Superleague. 20 είχε και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

*Ο Παναιτωλικός έμεινε για δεύτερη φορά χωρίς τελική προσπάθεια μέσα από την αντίπαλη περιοχή μετά το ματς στη Λαμία για την 5η αγωνιστική. Η 12η αγωνιστική είχε τρεις μηδενικές επιδόσεις τελικών προσπαθειών μέσα από την περιοχή αφού χωρίς σουτ έμειναν ακόμη η ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος απέναντι στον Αστέρα. Η ομάδα του Περιστερίου μάλιστα «έγραψε» τρίτη μηδενική επίδοση μέσα από την περιοχή του αντιπάλου του, περισσότερες από κάθε άλλη.

*Ο Βόλος προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει το γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, κυρίως όμως με σουτ εκτός περιοχής. Είχε συνολικά οκτώ για να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση στην οποία έφτασαν από δύο φορές ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και μία ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν για δεύτερη φορά χωρίς τελική εκτός περιοχής μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

*Τέλος, ο Παναιτωλικός έμεινε για έκτη φορά χωρίς κεφαλιά προς την αντίπαλη περιοχή και μοιράζεται την αρνητική αυτή πρωτιά με τον Άρη.

*Η ακίνδυνη εικόνα του Παναιτωλικού οδήγησε τον Βόλο σε μηδενική επίδοση αποκρούσεων, κάτι που έγινε μόλις για τέταρτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα. Παρεμπιπτόντως, μέσα από τη 12η αγωνιστική προέκυψε νέο ρεκόρ αποκρούσεων από τον Ατρόμητο που είχε 12 κόντρα στον Αστέρα ενώ το προηγούμενο ήταν οι 10 που είχε ο Παναιτωλικός απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.