«Ή έφυγαν οι μετανάστες ή τους τράβηξε επίτηδες ο Ερντογάν»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Καστανιών, Σταύρος Τζιαμαλίδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή με τους μετανάστες στην περιοχή του Έβρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στον Έβρο: «Αυτή τη στιγμή είναι ήρεμη η κατάσταση. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή έφυγαν οι μετανάστες, ή τους τράβηξε ο Ερντογάν λόγω των επιτρόπων που θα έρθουν να επιθεωρήσουν την περιοχή, και από αύριο θα αρχίσει πάλι το γιουρούσι».

Για την ψευδή είδηση που διοχετεύθηκε στο διαδίκτυο πως δήθεν υπήρξε εκκένωση των Καστανιών: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο. Το ηθικό όλων μας είναι υψηλό και δεν φοβόμαστε ούτε από τους μετανάστες, ούτε από εισβολή των Τούρκων. Είμαστε κοντά στην αστυνομία και τον στρατό σε ό,τι χρειαστούν. Όχι μόνο οι άνθρωποι από το δικό μας το χωριό, αλλά και από την γύρω περιοχή».

Για το τι θα πει στον Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται τον Έβρο: «Να μας προσέξει περισσότερο ως περιοχή. Τα σύνορα δεν φυλάσσονται ούτε με στρατό, ούτε με αστυνομία, αλλά με τους πολίτες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.