Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 21 περιπτώσεις παικτών «χτύπησε» ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ προανήγγειλε το τέλος των μεταγραφών του, άρα και τη μη είσοδο του στην αγορά των ελεύθερων, αφήνοντας γενικότερα την αίσθηση ότι δεν έκανε αυτό που χρειαζόταν στον απόλυτο βαθμό και σίγουρα αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι φίλοι του. Περιορίστηκε στις κινήσεις των ελεύθερων Κούρτιτς, Τέιλορ, Ολιβέιρα και των δανεικών Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η παρασκηνιακή σελίδα της σημερινής Metrosport με την υπογραφή του Κώστα Πετρωτού, ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» 21 διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα. Από τον Μπορίλ και τον Ντεϊόλα, μέχρι τον Λιάγιτς και τον Τζοβίνκο.

Δεν θα πρέπει να τρομάζει το νούμερο, ειδικά από την στιγμή που ο Δικέφαλος έπρεπε να επιλέξει για 4-5 διαφορετικές θέσεις. Ειδικά, σε ό,τι αφορά σε ονόματα μεσοεπιθετικών, ήταν λογικό να ακουστούν από την στιγμή που η αναζήτηση δεκαριού δεν έκλεισε ποτέ κι ακόμη και τώρα, ο απλός οπαδός της ομάδας ελπίζει ότι κάτι θα γίνει έστω και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.