Ούτε η ισοπαλία θα τον ωφελήσει, μόνο με νίκη αναπνέει ο ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης07 Νοεμβρίου 2021

Είναι αλήθεια - και την ομολογούμε – πως βάλαμε κάτω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (διοικητική και τεχνική ηγεσία) – και την κτυπήσαμε αλύπητα. Αιτία; Ο κάκιστος μεταγραφικός της σχεδιασμός το περασμένο καλοκαίρι. Τούτο καθώς έβραζε ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την έλλειψη ενισχύσεων κι εξ αυτών λύσεων στα κενά τού ρόστερ του.

Δεν πρόκειται βέβαια, να την χαϊδέψουμε. Οφείλουμε όμως, να εξάρουμε τις τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ό, τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων. Και οι τρεις (Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας) είναι σοβαρές επενδύσεις. Δυνάμεθα δε, να τις εκλάβουμε κι ως μεταγραφές. Δίχως να παίρνουμε πίσω έστω και κόμμα από όσα καταμαρτυρήσαμε σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η έλλειψη μεταγραφών αποτελεί μία από τις αιτίες εξ αιτίας των οποίων ο Κυπελλούχος αδυνατεί, να βρει αγωνιστική ισορροπία. Οι άλλες; Η αστοχία του και στην άμυνα (με τον δυσθεώρητο όγκο προσωπικών λαθών) και στην επίθεση. Κι η ατυχία, η οποία είναι πρωτοφανής. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα…

Αυτές λοιπόν, οι ανανεώσεις είναι εξαιρετικές κινήσεις. Αργά η γρήγορα ως επενδύσεις θα αποδώσουν κέρδη. Πιστώνονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά… Δεν Αλλάζουν όλα, όσα χρεώνονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σαφές.

Θεωρητικά επίσης, οι συγκεκριμένοι παίκτες έχοντας εξασφαλίσει το μέλλον τους και μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο οφείλουν, να δικαιώσουν αυτές τις επενδύσεις. Κι αργά ή γρήγορα να το πράξουν. Θα λέγαμε πάντως, γρήγορα επειδή ο ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικό έδαφος κι εντός κι εκτός συνόρων… Δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Δεν υπάρχει καν χρόνος για τον ΠΑΟΚ και στο Πρωτάθλημα και στο Κόνφερενς Λιγκ.

Δίχως χρόνο καλείται, να φύγει νικητής απόψε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα – μεταξύ μας ακόμη κι η ισοπαλία δεν ωφελεί – θα στερήσει από τον ΠΑΟΚ περιθώρια προσέγγισης του στόχου στο Πρωτάθλημα. Και δεν τού φταίει οποιοσδήποτε άλλος από τον κακό του εαυτό…

Πολλά λάθη από πολλές πλευρές κατακρήμνισαν τον ΠΑΟΚ από τις κορυφές των βαθμολογιών σε Πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Κυρίως δε, λάθη στην Τούμπα. Απίστευτο κι όμως, αληθινό! Η απώλεια τόσο βαθμών στην Τούμπα είναι από αδιανόητη μέχρι ακατανόητη. Είναι φυσικά κι απόλυτα αδικαιολόγητη!

Έτσι ή αλλιώς απόψε ο ΠΑΟΚ είναι σε σταυροδρόμι. Και σε αυτό δεν αρκεί καν το δόγμα Ιβάν. «Η ταν η επί τας». Δεν του φθάνουν οι εντυπώσεις. Έχει απόλυτη ανάγκη την ουσία. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Με άλλα λόγια; Μόνο με νίκη αναπνέει πλέον, ο ΠΑΟΚ!

ΥΓ 1 : Τους σύραμε τα εξ αμάξης. Η απουσία τους από τις εξωαγωνι...τικές μάχες του ΠΑΟΚ προκάλεσαν την οργή του κόσμου του για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Εν τούτοις αποδεχόμαστε, πως στο παρασκήνιο (καθώς στο προσκήνιο… Ο πέλεκυς του κόμματος δεν τους άφησε περιθώρια) δεν άφησαν ανενημέρωτη την Κυβέρνηση τους. Έστω και παρασκηνιακά απεικόνιζαν την εικόνα οργής κι αγανάκτησης των φίλων του «δικέφαλου». Ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι έδρασαν εκτός προσκηνίου ο Στράτος Σιμόπουλος!

ΥΓ 2: Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη βεβαίως, βεβαίως…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.