Ουσταμπασίδης: «Ο Κούρτιτς δίνει λύσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν με πείθει»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ, την κόντρα με τον Ολυμπιακό και τον προημιτελικό με την ΑΕΚ.

«Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είχε διαφορά από τους αντιπάλους, τώρα ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο κοντινός διεκδικητής. Έχει κάποια προβλήματα ο Ολυμπιακός, αλλά πιστεύω ότι σαν περσινός πρωταθλητής θέλει μεγάλη προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ για να καλυφθεί αυτή η διαφορά. Υπάρχουν, πάντως, φέτος στο πρωτάθλημα ομάδες που μπορούν να πάρουν βαθμούς από τις μεγάλες ομάδες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ένας άλλος που λείπει, εκτός του Αγκιμπού Καμαρά, είναι και ο Φορτούνης. Υπήρχε ο Βαλμπουενά, αλλά φέτος δεν δίνει λύσεις. Αλλά είναι Ολυμπιακός, αυτές οι ομάδες όταν λείπει κάποιος δεν μπορούν να δικαιολογούνται.»

Σχετικά με την μάχη του πρωταθλήματος υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει βαθμούς και σε άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται. Ο Κούρτιτς δίνει λύσεις, όμως, δεν με πείθει ότι δεν χάσει άλλους βαθμούς. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός.»

Όσον αφορά το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ σημείωσε: «Σε αυτά τα ματς, ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο ομάδων, θα βρεθούν λύσεις. Δεν υπάρχει φαβορί, παρότι ο ΠΑΟΚ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Αφού δεν θα πάρουν το πρωτάθλημα έχουν ως μεγάλο στόχο το κύπελλο. 

Το φαινόμενο ΑΕΚ δεν ξεκινάει καλά από το καλοκαίρι και προσπαθεί να βρει λύσεις κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Το τάιμινγκ για restart δεν είναι το κατάλληλο. Μεσοεπιθετικά, ωστόσο, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.»

Για τους Τσιγγάρα και Λύρατζη τόνισε: «Αξίζουν τα νέα παιδιά. Έχουν ενέργεια και ταχύτητα, στοιχεία που έλειπαν από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα το ποδόσφαιρο έχει ματς με ενέργεια και σε αυτόν τον τομέα, με αυτά τα παιδιά, έχει βελτιωθεί.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.