Ουσταμπασίδης: «Ο Γκαρσία είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει την ομάδα»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Στο METROPOLIS 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» μίλησε ο Νίκος Ουσταμπασίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βοηθός προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά», τόνισε πως ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την ομάδα με την επικείμενη φυγή του Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στοMETROPOLIS 95,5

Για την φυγή του Φερέιρα: «Σωστά φεύγει τώρα ο Φερέιρα. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Νομίζω πως ήρθε η ώρα του Γκαρσία να αναλάβει την ομάδα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ήρθε η ώρα του, έχει εμπειρίες, ξέρει την ομάδα. Ο Πάμπλο έχει τριβή με τον σύλλογο. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος,το γνωρίζει και ο ίδιος. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο ο προπονητής σε μια ομάδα, είναι και η στελέχωση που θα κάνει».

Τι είδους προπονητή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ : «Ο Γκαρσία έχει την τεχνογνωσία, έχει την οργάνωση και ξέρει τι θέλει και πως μπορεί να το περάσει στην ομάδα. Έχει χαρακτήρα και ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία, έχει μπει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Υπάρχει σύνδεση Ελλάδας με Ουρουγουάη. Είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει την ομάδα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, διότι σταδιακά φεύγουν παίκτες που αποτελούσαν τον κορμό. Υπάρχουν παίκτες από την ακαδημία που πρέπει να στηριχτούν δίοτι είναι το μέλλον».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.