Ουσταμπασίδης: «Μεγαλύτερο κίνητρο στο ντέρμπι ο Άρης»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, τα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή της αναμέτρησης αλλά και το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Η εικόνα των ομάδων και τα αποτελέσματα δεν δείχνουν ότι υπερτερεί η μία ομάδα απέναντι στην άλλη με τον Άρη να έχει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς είναι ο μοναδικός του στόχος, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει τον τελικό Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα».

Για να προσθέσει: «Νομίζω ότι ανταγωνιστής του Άρη είναι η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά όλοι ξέρουμε τη σημασία ενός ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το γόητρο της ομάδας, αλλά υπάρχουν πολλοί ξένοι στις ομάδες που αμφιβάλλω το πως μπορούν να το αντιληφθούν και να έχουν το δέσιμο που υπήρχε πιο παλιά».

Για το ροτέσιον που κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και το ότι δεν έχει ανοίξει το ρόστερ του ο Μπούργος: «Το ροτέσιον έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, το ροτέσιον δίνει την ενέργεια αλλά λείπει η ομοιογένεια, ενώ ειδάλλως υπάρχει αυτή η ομοιογένεια, για αυτόν τον λόγο στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτό το ροτέσιον με 6-7 αλλαγές, άντε 1-2 κομβικούς παίκτες. Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι οι ίδιες όταν υπάρχουν τόσες αλλαγές και δεν βγαίνουν οι ίδιοι αυτοματισμοί».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί: «Σε τέτοια παιχνίδια κοιτάς να μην χάσεις, αυτός που έχει την ικανότητα να σκοράρει πιο εύκολα, έχει το δικό του προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο εύκολα το γκολ από τον Άρη...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.