Ουσταμπασίδης: «Με ενοχλεί η ξενομανία στον Άρη » - Τι βλέπει για τη «μάχη» της Ευρώπης και τη Superleague 2

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο έμπειρος προπονητής που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο των Τρικάλων, μίλησε αναφορικά με την εικόνα που έχει για τη Superleague 2 και τη Superleague 1, τη μάχη της κορυφής αλλά και αυτή της Ευρώπης στη…’’μεγάλη’’ κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τα παλιά χρόνια, ανέφερε: «Παλαιότερα δεν υπήρχε τόσο σκοπιμότητα, στα τέλη του 70΄θυμάμαι τις πορείες της ΑΕΚ πρώτα και μετά του ΠΑΟΚ και του Άρη αλλά και του Παναθηναϊκού την επόμενη δεκαετία. Τι να θυμηθώ για τον Ηρακλή με τον Χατζηπαναγή; Για την Δόξα; Τα Γιάννενα; Πάντα υπήρχαν ομάδες που έκαναν τη διαφορά εκτός από τον πρωταθλητή».

Για τη Superleague 2 , τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και το φαβορί για την πρώτη θέση: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην κορυφή, ενώ η Βέροια φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα βαθμολογικό έναντι της Λάρισας και φαίνεται πως θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Μου κάνει εντύπωση η καθοδική πορεία της Ξάνθης που την περίμενα πιο ψηλά. Πρέπει λίγο στις ομάδες , όπως και στα Τρίκαλα να μην υπάρχουν προβλήματα με πληρωμές προπονητών, αθλητών, ανθρώπων που δουλεύουν στις ομάδες και να μην κάνει κάτι η πολιτεία. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Για την Superleague 1 και τη μάχη της Ευρώπης: «Ξεκαθάρισε νωρίς το ποιος θα βγει πρώτος, ένας είναι ο νικητής και οι υπόλοιποι πρέπει να γίνουν πιο δυνατοί για τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες που έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν τους στόχους τους αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έμειναν πίσω. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι λείπει το ελληνικό στοιχείο, θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να γίνεται, όπως συμβαίνει στην Τουρκία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.