Ουσταμπασίδης: «Η προσπάθεια του Μέσι είναι συγκινητική, μην ξεγράφουμε την Αργεντινή»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Νίκος Ουσταμπασίδης, και μίλησε για το Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ, τις ομάδες που του αρέσουν αλλά και τις επιλογές του Λουτσέσκου στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το Μουντιάλ: «Είναι ένα ενδιαφέρον Μουντιάλ, στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν καλές ομάδες, θετικό είναι πως οι ώρες βολεύουν για να μπορούμε να δούμε τα παιχνίδια σε σχέση με το καλοκαίρι. Εμένα μου αρέσει η Γαλλία, η Βραζιλία είναι πολύ καλή σε σχέση με προηγούμενα Μουντιάλ. Υπάρχει το ταλέντο στη Βραζιλία, αλλά ας μην ξεγράψουμε την Αργεντινή μιας και είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι. Υπάρχει το άγχος γιατί θέλουν στην Αργεντινή μια μεγάλη επιτυχία και η προσπάθεια του Μέσι είναι συγκινητική, είναι σαν να χρωστάει κάτι, σαν να θέλει να δώσει μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της χώρας. Ο Μαραντόνα έγραψε τη δική του ιστορία, ήταν άλλο το ποδόσφαιρο τότε. Η Αργεντινή είναι μια ομάδα με πολεμιστές».

Για την προετοιμασία των ελληνικών συλλόγων: «Αυτά τα φιλικά παιχνίδια είναι κάτι που ενδιαφέρει κυρίως τους προπονητές, γιατί είναι πρωτόγνωρη διαδικασία με Μουντιάλ στη μέση της χρονιάς».

Για την ταυτόχρονη συνύπαρξη Ζίφκοβιτς, Νάρεϊ και Κωνσταντέλια στην 11άδα: «Ο Κωνσταντέλιας μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ, αυτό μου έχει δείξει. Το καλό είναι για τον προπονητή να έχει επιλογές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.