Ουσταμπασίδης: «Φάνηκε η απουσία του Γιαννούλη, μου αρέσει το κοουτσάρισμα του Γκαρσία»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο άλλοτε βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα του Δικεφάλου από την Αϊντχόφεν και τη διαχείρισή της από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ουσταμπασίδης δήλωσε:

Για το πώς θα διαχειριστεί ο Πάμπλο Γκαρσία την πρώτη του ήττα στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο κ. Γκαρσία έχει εμπειρία σε πολύ υψηλό επίπεδο για να διαχειριστεί τέτοια αποτελέσματα. Γιατί εκτός από την ήττα και η νίκη θέλει διαχείριση, το έχει κάνει και στην ομάδα νέων. Αυτό που μου αρέσει είναι η δράση σε όλα τα ματς, το κοουτσάρισμα, η διάταξη στο γήπεδο. Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύπλευρος για να διακρίνουμε άλλα κομμάτια πρέπει να είμαστε πιο κοντά. Θα ερχόταν και η ήττα».

Τι έφταιξε για την ήττα του ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ματς η PSV είχε πολλές ελλείψεις. Χθες μου άρεσε, η ολλανδική σχολή κοίτα τη δική της προσέγγιση στο παιχνίδι και σπάνια προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Παρόλο που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 και ψυχολογικά είχε το πάνω χέρι, η PSV δεν επηρεάστηκε και έπαιξε το ποδόσφαιρο που ήξερε. Από τη στιγμή που έγινε το 2-1, αν και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο τρανζίσιον, έβλεπα η Αϊντχόφεν μπορούσε να γυρίσει το ματς».

Για το κενό του Γιαννούλη: «Η απουσία του Γιαννούλη είναι μεγάλη. Η δημιουργία του ρόστερ πρέπει να γίνει ώστε να καλύπτονται τα κενά από απουσίες. Φάνηκε ότι στα αριστερά δεν υπήρχε αντικαταστάτης. Η Αϊντχόφεν άσκησε πίεση από την πλευρά εκείνη και ανέδειξε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει να βλέπω νέους Έλληνες, να βγαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες και είναι και ο Γκαρσία που ξέρει. Στον Ολυμπιακό αντίθετα μπορούσαν να πάρουν ευκαιρίες για νέα παιδιά αλλά δεν έγινε, Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τα παιδιά και αξιοποιούνται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.