Ουσταμπασίδης: «Δεν θα υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό, καλύτερα να εμπιστευτεί νεαρό παρά να πάρει ξένο επιθετικό»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Ουσταμπασίδης και μίλησε για το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, σχολίασε αν υπάρχει ανάγκη για να πάρει επιθετικό ο Δικέφαλο αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Για το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή: «Είναι μια σύγχρονη τάση στο ποδόσφαιρο το πρέσινγκ, δεν υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο της αναμονής. Αυτό θέλει καθοδήγηση και σίγουρα έγινε δουλειά στον ΠΑΟΚ, χρειάζεται και τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλους, να είναι αθλητές. Τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να το κάνει αυτό και είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός για τον τίτλο του πρωταθλητή. Πάντα υπήρχαν 1-2 ομάδες που το διεκδικούσαν. Είναι και θέμα μομέντουμ, οι δύο Δικεφάλοι έχουν το προβάδισμα αλλά δεν πρέπει να ξεγράψουμε τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάτε πως πριν δύο μήνες μιλούσαμε για το φαινόμενο του Παναθηναϊκού. Εχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει επιθετικό: «Προσωπικά επειδή μου αρέσουν οι νέοι, εγώ θα έβαζα κάποιον νεαρό που θα φανεί και η δουλειά των ακαδημιών. Εναλλακτικά θα σκεφτόμουν μια λύση από τον ελληνικό χώρο που ξέρει από την ακαδημία του ΠΑΟΚ».

Για το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: «Δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα, το έχει και ο ΠΑΟΚ. Δεν δείχνει να υποτιμάει καμιά ομάδα, αλλά αν δεν έρθει κάποια νίκη τότε μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Αυτό που μου αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι πως έχει χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα και αυτό έχει αντανάκλαση και στο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.