Ουσταμπασίδης: «Δεν είδα τον ΠΑΟΚ να έχει πάθος για την πρόκριση- Οι πολλές αλλαγές δεν του έκαναν καλό»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Το δικό του σχόλιο για τον πρόωρο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, έκανε ο Νίκος Ουσταμπασίδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Δεν είδα τον ΠΑΟΚ να έχει ένταση και πάθος για την πρόκριση», μια εικόνα της ομάδας που του προκάλεσε εντύπωση ,όπως δήλωσε , επισημαίνοντας ωστόσο πως η Λέφσκι δίκαια πήρε την πρόκριση, καθώς «Τα χρήματα δεν κάνουν τις ομάδες».

Αναφερόμενος στις πολλές αλλαγές του υλικού της ομάδας, ο προπονητής δήλωσε πως «Δεν πρέπει μια ομάδα να κάνει τόσες πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, και αυτό γιατί δεν καταφέρνει να είναι έτοιμη για τις πρόωρες ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ».

Τέλος, τόνισε πως δεν μπορεί να κρίνει το μέλλον της ομάδας μονάχα από αυτά τα δύο παιχνίδια, καθώς σίγουρα ο πρώτος ευρωπαϊκός στόχος χάθηκε , αλλά η ομάδα έχει χρόνο για τους υπόλοιπους, «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε αρκετές μεταγραφές, ωστόσο δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται η ποιότητά τους στα χρήματα που έδωσε. Θέλουμε παίκτες έτοιμους να υπηρετήσουν τον ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.