Εξομολόγηση Ουντέζε: «Στο αίμα μου κυλάει ο ΠΑΟΚ, ποιο παιχνίδι δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Μνήμες από το παρελθόν ανέσυρε ο Ιφεάνι Ουντέζε μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αφού χαιρέτησε στα ελληνικά στη συνέχεια είπε: «Είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός, κάνω εκπομπή για το ποδόσφαιρο στο Λάγος. Μου αρέσει πολύ να κάνω συνεντεύξεις. Έχω κάνει τον Ιγκάλο της Μάντσεστερ Γιουνάιντερ, τον Ιντέγε και τον Οκότσα, παίκτες και από το παρελθόν και από το παρόν. Μου αρέσει πολύ που μιλάμε στη γλώσσα μας και που κάνουμε εκπομπές για ποδόσφαιρο. Έκανα, επίσης, και τον Εσίτι και τον Άκπομ. Μιλήσαμε και για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι ΠΑΟΚάρα, βλέπω όλα τα παιχνίδια και θα έρθω στην Τούμπα για να μοιραστώ με τον κόσμο αυτή την εμπειρία».

Τόνισε ότι: «Είναι πιο δύσκολο να κρίνεις παρά να κρίνεσαι, για μένα. Ο κάθε παίκτης έχει και τις καλές και τις κακές στιγμές του. Θυμάμαι μία άσχημη περίοδο όταν ήμουν τραυματίας και ο πρόεδρος δεν μου φέρθηκε καλά. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ, στο αίμα μου κυλάει ο ΠΑΟΚ, πάντα θα είμαι δεμένος. Το καλύτερό μου παιχνίδι ήταν με την Ουντινέζε. Τότε είχαμε πολλούς τραυματισμούς και πριν το παιχνίδι είχε χτυπήσει ο Κατσαμπής. Ο Μπάγεβιτς μου είπε ότι πρέπει να τον αντικαταστήσω ως κεντρικός αμυντικός και ήταν το καλύτερό μου ματς. Πέφτω να κοιμηθώ και θυμάμαι το ματς με την Ουντινέζε». 

Αναφέρθηκε και για ένα περιστατικό το 2007: «Ήταν η διοίκηση Ζαγοράκη. Μόλις είχε έρθει το 2007. Έχω το παράπονο ότι έσβησα χρέη 300.000 ευρώ, αρνήθηκα την πρόταση της ΑΕΚ για να έρθω στον ΠΑΟΚ και δεν μου φέρθηκαν καλά. Μου ζήτησαν να ακυρώσω το συμβόλαιο. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν τώρα, ούτε με τον Ζαγοράκη. Στο αίμα μου κυλάει ο ΠΑΟΚ».

Για την συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη σημείωσε: «Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής, ακόμη και τώρα μιλάμε. Ηξερα πως σκέφτεται και αυτός πως σκέφτομαι και συνεργαστήκαμε καλά».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είμαι θυμωμένος που έχασε 2-0 από την ΆΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι έχει καλό προπονητή, καλό πρόεδρο και καλό μάνατζμεντ. Εγώ έτσι το βλέπω». 

Τέλος ανέφερε με νόημα: «Είμαι ευλογημένος που πέρασα από τον ΠΑΟΚ, ελπίζω κάποια στιγμή ο πρόεδρος να με καλέσει σαν βετεράνο παίκτη...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.