Ουνγιαλίδης: «Ο Μακεδονικός προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Για τη συμφωνία του με τον Μακεδονικό μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανδραμαϊκό.

«Το περιβάλλον δεν μου είναι άγνωστο, σίγουρα θα εγκλιματιστώ γρήγορα. Στον Πανδραμαϊκό είχα πάει με τον όρο ότι αν βρεθεί ομάδα της Super League 2 θα φύγω. Όταν είχαμε κάνει την πρώτη επαφή με τον Μακεδονικό, ήμουν ελεύθερος, αλλά δεν τα είχαμε βρει. Ξεκίνησα από τα τοπικά της Κοζάνης, έπειτα πήγα στην Βέροια, μετά έπαιξα για λογαριασμό της Ζακύνθου και μετά είχα μία πορεία οκτώ ετών στη δεύτερη κατηγορία» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη θέση που αγωνίζεται:

«Παίζω αριστερό μπακ και κάποιες φορές αριστερό εξτρέμ», ενώ σε ερώτηση για τον καλύτερο αριστερό μπακ της Super League 1 απάντησε: «Δεν γίνεται να πω κάποιον άλλο από την στιγμή που ήρθε ο Μαρτσέλο στην Ελλάδα. Μπορεί να παίξει παντού».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν την περίμενε κανείς εκτός ομάδας αυτή την πορεία του Μακεδονικού. Ξεκίνησε πολύ καλά η ομάδα με θετικά αποτελέσματα απέναντι σε καλές ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Ο Μακεδονικός προσφέρει πράγματα που είναι απαραίτητα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Λείπουν από πολλές άλλες ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.