Ουίγκινς: «Βρίσκουμε τη χημεία μας»

Γιώργος Πετρίδης19 Ιανουαρίου 2020

Οι επικείμενες νέες αλλαγές στον ΠΑΟΚ με τον ερχομό των Ουίλιαμς και Ρετ, παικτών που παίζουν κοντά στο καλάθι και συν τις άλλοις είναι αμφότεροι αριστερόχειρες όπως και ο ίδιος, βάζουν τον Αντουέιν Ουίγκινς στο “κάδρο” των αλλαγών παρότι εκφράζονται αρκετές ενστάσεις επ' αυτού. Ειδικά μετά τη χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση του Αμερικανού φόργουορντ που με τους 35 βαθμούς που είχε στο ranking είναι υποψήφιος MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League ενώ σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας με τους 26 πόντους του απέναντι στον Ιωνικό.

Ο Ουίγκινς είπε για τη σημαντική νίκη του Δικεφάλου: “Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό που μας ένοιαζε ήταν μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Την πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια” είπε και πρόσθεσε σχετικά με την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία: “Σίγουρα υπάρχει πίεση. Ωστόσο, με τον ερχομό των καινούργιων παικτών, παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκουμε τη χημεία μας καλύτερα και πιστεύω ότι ήδη μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί γι’ αυτό”.

«Θα βελτιωθούμε και στα εκτός έδρας»

Το ερώτημα είναι όμως αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κάνει ευκολότερη τη ζωή του με κάποια εκτός έδρας νίκη. Όλες οι επιτυχίες του στο Πρωτάθλημα ήρθαν στο “παλατάκι” με διαφορές 17-30 πόντων όμως μακριά από αυτό έχει μόνο ήττες (0-8): “Είναι αρκετά τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο μας, που ήταν κλειστά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να παίξει ρόλο και σε αυτό, η έλευση των νέων παικτών. Είναι παίκτες με εμπειρία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς”.

Χωρίς να μπορεί να μιλήσει για τις νέες αλλαγές που έρχονται και που είναι αρκετά πιθανό να “ακουμπήσουν” και τον ίδιο, ο Ουίγκινς είπε για τη μετακίνηση του στο “4” όπου είναι σαφώς πιο παραγωγικός: “Νιώθω άνετα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό θέλω να κάνω και αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.