Ουδέν νεότερο από το Ισραήλ! Μα πολλά ερωτήματα προκύπτουν!

Αλέξανδρος Τσίγγος18 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζει απτόητα το 7.5% των τέστ να βγαίνει θετικό, συνεχίζει απτόητα να έχει 5.000 (ανάλογα με τον αριθμό των τέστ) κρούσματα ημερησίως και απτόητα προστίθενται νέα κρούσματα στα παλιά.

Αριθμός εμβολιασθέντων:


Το Ισραήλ με την πολιτική των μαζικών εμβολιασμών, έχει αναμφισβήτητα προκαλέσει το ενδιαφέρον παγκόσμια, σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την αλήθεια και την τελική αποτελεσματικότητα και αναγκαιότητα τελικά μιας τέτοια πολιτικής.

Πιθανά οι εμβολιασμοί να έχουν φτάσει στο όριο αποδοχής του πληθυσμού και για να συνεχίσει την πολιτική του μαζικού εμβολιασμού, η Ισραηλινή κυβέρνηση κερνάει «σουβλάκι».

Αριθμός κρουσμάτων Φεβρουάριος:


Το Ισραήλ παρήγγειλε:

· 8 εκατομμύρια δόσεις από την Pfizer

· 10 εκατομμύρια δόσεις από την AstraZeneca

· 6 εκατομμύρια δόσεις από την Moderna.

Αυτό που στον περισσότερο κόσμο είναι άγνωστο, είναι ότι ήταν από τους πρώτους επενδυτές στην ανάπτυξη του εμβολίου της Moderna.

Έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε πως αποτυπώνεται η σχέση κρουσμάτων με τέστ, που επιβεβαιώνει ότι ανάλογα με τον αριθμό τέστ έχουμε και αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων, μα και θανάτων. Αντικειμενικά αυτό είναι πραγματικά ύποπτο.

Ο λόγος; Έστω ότι διενεργείς περιορισμένο αριθμό τεστ. Αυτό δεν ελέγχει και το πόσοι θα πεθάνουν από τον ιό. Εκείνοι που σου ξέφυγαν από το τεστ δε θα ξεφύγουν από τον θάνατο που θα επιφέρει ο ιός. Μπορεί στο τέλος μιας χρονικής περιόδου να έχεις μια γραμμική καμπύλη που να ακολουθεί το γράφημα της εξέλιξης μιας μεταδοτικής ασθένειας, αλλά να το ακολουθεί κατά πόδας ημερησίως;

Αριθμός τεστ:


Αριθμός κρουσμάτων:


Αριθμός θανάτων:


Δηλαδή αν σήμερα αποφάσιζε να κάνει 200.000 τεστ θα αυξάνονταν (λογικά τα κρούσματα, θα ήταν 7.5% του δείγματος) αλλά και οι θάνατοι την επόμενη μέρα αναλόγως;

Εδώ κάτι δε κολλάει! Και αυτό το ερώτημα φυσικά πρέπει να μας απασχολεί και εδώ στην Ελλάδα. Που απουσιάζει η διαφάνεια και επιβάλλεται η καταστολή της γνώμης και των ερωτημάτων!

Πάντως πέρα από ότι μας δείχνουν τα στατιστικά, έχουμε και το εξής συμπέρασμα:

Τα εμβόλια κατά πως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν μειώνουν την μετάδοση της νόσου!!!!

Το ερώτημα που ορθώνεται είναι, μήπως κατά κάποιο παράδοξο τρόπο αντιδρούν αντιστρόφως;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.