Ουάρντα σε Άλεξιτς: «Ρε μαλ@κ@ εγώ το έβαλα το γκολ έλα να πανηγυρίσεις μαζί μου»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2024

Για το γκολ που σημείωσε, την ατάκα στον Άλεξιτς και την άμεση προσαρμογή του στον Πανσερραϊκό μίλησε ο Αμ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας των Σερρών και μετά το τελευταίο σφύριγμα χάρισε... ατάκες στους δημοσιογράφους. 

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα, όλοι οι παίκτες και ο Πάμπλο Γκαρσία κάναμε πολύ ωραία δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Ναι, το προηγούμενο γκολ μου ήταν πάλι κόντρα στη Λαμία, ήμουν με τον Πάμπλο στον ΠΑΟΚ το 2021», σχολίασε αρχικά.

Για την άμεση προσαρμογή του στην ομάδα: «Έχουν αρκετοί παίκτες πρόβλημα, 4-5 είναι τραυματίες, 2 είναι στις εθνικές τους, η ομάδα όμως είναι 25-30 παίκτες, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Αν εσύ δουλεύεις σωστά, ο Θεός βλέπει και σου δίνει πράγματα. Άμα κάνεις καλή δουλειά, κάνεις καλή προπόνηση και δίνεις το 100% και την ψυχή σου στα παιχνίδια και τις προπονήσεις, θα κερδίζεις. Η ομάδα το χρειαζόταν αυτό το ματς σήμερα, συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στον χώρο μου, σαν να είμαι στην Αίγυπτο και ήταν καλή ημέρα για εμάς σήμερα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Σίγουρα το παιχνίδι σήμερα ήταν σημαντικό για εμάς. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε δυνατά για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Συγνώμη για τα ελληνικά μου, αλλά προσπαθώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.