Ουάρντα έτοιμος για δράση και η ευκαιρία του Στοχ

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα, ενώ Μίρο Στοχ που είχε έρθει πέρυσι το καλοκαίρι, είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.


Για αυτούς τους δύο παίκτες, που μπορούν πολλά να προσφέρουν, αλλά οφείλουν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, έγινε ξεχωριστή συζήτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Αμρ Ουάρντα εκλήθη και υπέγραψε επέκταση του αρχικού του συμβολαίου που έληγε τον ερχόμενο Δεκέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα όταν ολοκληρώθηκε πρόωρα, πριν από την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ, ο δανεισμός του στην Λάρισα, ο Αιγύπτιος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ουάρντα που μίλησε με τους επιτελείς του Δικεφάλου, έλεγε συνεχώς, πως ο στόχος του είναι να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ, θέλει να προσφέρει εν όψει των προκριματικών του Champions League και να πάρει μία θέση βασικού στην ομάδα. Το μεγάλο στοίχημα του Ουάρντα, είναι να πείσει τον ΠΑΟΚ, όχι ασφαλώς για τις αγωνιστικές του ικανότητες που είναι δεδομένες, αλλά να εκλείψουν συμπεριφορές που δεν τιμούν τον ίδιο τον παίκτη. Πάντως το δεδομένο είναι πως ο Ουάρντα, υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ για να είναι παρών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και από εκεί, βήμα προς βήμα να πείσει, πως αξίζει να έχει μία θέση στο τελικό ρόστερ, έτσι όπως αυτό διαμορφωθεί.

Εκτός από τον Ουάρντα, το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ομάδας, ακούει στο όνομα του Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος πραγματοποίησε φέτος την χειρότερη σεζόν του, ως επαγγελματίας, η αλήθεια είναι πως πήρε ευκαιρίες στα πλέι οφ και βελτίωσε την αρχική αρνητική εικόνα που είχε διαμορφωθεί κυρίως από τους 26 αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Ο Στόχ έχει συμβόλαιο σε ισχύ, υπολογίζεται για την νέα σεζόν, όμως πρέπει να αποδείξει και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Πήλιο και στη συνέχεια, πως μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να γίνει ένας από τους κομβικούς παίκτες. Και αυτός θα κριθεί, βήμα προς βήμα. Θυμίζουμε πως η χρονική περίοδος αξιολόγησης δεν θα αφορά μόνο την προετοιμασία και το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου, κατά συνέπεια, ανάλογα με την ανταπόκριση που θα δείξει κάθε παίκτης, θα προκύψει και η απόφαση της ομάδας για την επόμενη ημέρα της συνεργασίας τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.