Ουαγκέ για Μέσι, Σουάρες και ΠΑΟΚ!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Μούσα Ουαγκέ στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Στάθηκε στην συνύπαρξη του με τον Μέσι και τον Σοάρες αλλά μίλησε και για τους στόχους του. 

Αρχικά είπε:  

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλό προαίσθημα. Νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτή τη μεγάλη ομάδα θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας και να κάνουμε τους οπαδούς περήφανος».

Για τους προσωπικούς του στόχους σημείωσε: «Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω μία καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω να κατακτήσει τρόπαια και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Μέσι και τον Σουάρες στην Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός να έρθω εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η προπόνηση με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Έμαθα πολλά από αυτούς και νομίζω ότι με βοήθησε ώστε να ανέβω επίπεδο».

Αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει στο παιχνίδι του: «Νομίζω ότι είμαι ένας γρήγορος παίκτης πολύ επιθετικός αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου».

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Εχω ένα μήνυμα για αυτούς, είδα κάποια βίντεο από την Τούμπα, είναι τρελοί και φανταστικοί: συνεχίστε να μας υποστηρίζετε με αυτό τον τρόπο και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για εσάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.