Οταν ξύπνησε ο ΠΑΟΚ, κατάλαβε τι... χάρισε!

Γιώργος Ζαΐρης08 Μαρτίου 2021

Οταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 0-2 στο 86' και είσαι μπροστά σε μια ήττα που μπορεί να κουνήσει συθέμελα όλο τον οργανισμό και καταφέρνεις να σκοράρεις δυο φορές και στο τέλος να αισθάνεσαι και πικραμένος, δεν μπορείς να το προσπεράσεις ως γεγονός.

Αλλά και δεν μπορείς να πανηγυρίσεις. Γιατί πολύ απλά αντιλήφθηκες από το 80΄και μετά τι σπατάλησες και τι χάρισες στον αντίπαλο σου όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο ΠΑΟΚδεν υπήρχε στο πρώτο μέρος με εξαίρεση το τελευταίο του κομμάτι αλλά και πάλι αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία του Κρμέντσικ δεν είχε κάτι άλλο. Αντίθετα η άμυνα του ΠΑΟΚ έδειξε για μια ακόμη φορά τις παθογένειές της και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο γκολ αλλά και στη μεγάλη ευκαιρία που θα μπορούσε ο Αρηςνα κάνει το 0-3 αλλά η προβολή του Βιεϊρίνιατο έσωσε.

Φυσικά και ο Ίνγκασον αποδείχθηκε ο παίκτης της τελευταίας στιγμής αλλά ως δίδυμο στην άμυνα με τον Βαρέλα εκτέθηκε. Στο πρώτο μέρος δεν πήρε βοήθεια από τον Σβαμπ ενώ ο Κρμέντσικ έκανε ημιτελείς προσπάθειες. Ξεχωρίζω την ηγετική φυσιογνωμία του Βιεϊρίνια, το ότι ο Μπάμπα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έπαιξε κέρδισε τις εντυπώσεις.

Φυσικά και αν είχε τον Τζόληο ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Καγκάβα ακόμη δεν μπορεί να βοηθήσει και το κακό είναι πως χθες θυσιάστηκε και χάθηκε στα άκρα ο Ουάρντα. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει χαφ να παίζουν στο ίδιο τέμπο και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Απλά χθες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην χάσει τα πάντα. Και όταν ξύπνησε κατάλαβε τι χάρισε χθες. Σε ότι αφορά τον Γκαρσία, του βγήκε το σύστημα με τους δυο φορ αλλά θεωρώ ότι έχασε χρόνο κρατώντας στο δεύτερο μέρος Ροδρίγκο και Σβαμπ. Το είδαμε όταν μπήκε ο Βιεϊρίνια δεξιά και ο Μπάμπα αριστερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.