Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα…!

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

«Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα τότε θα κλάψεις με μαύρο κλάμα»! Το γνωστό λαϊκό τραγούδι ως μέγας στιχουργός θέλησε να κάνει πράξη μέσα στις γιορτές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χρησιμοποιώντας βέβαια πιο σύγχρονες μεθόδους. Επειδή το γράμμα αργεί να πάει και ο κ. Βαγγέλης είναι πιθανόν ανυπόμονος, έβαλε το επιτελείο του να μαζέψει πρόχειρα κάποιες φάσεις από το Ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να τις στείλει στην ΟΥΕΦΑ διότι προφανώς εκεί θα ανησυχούν επειδή έχει κάποιες εβδομάδες να φανεί ή έστω να κάνει αισθητή την παρουσία του με κάποιον τρόπο. 

Έτσι συγκέντρωσε στιγμιότυπα που κατά τη δική του απολύτως υποκειμενική γνώμη, που δεν θα μπορούσε να αναφερθεί ούτε στην εφημερίδα Γαύρος, ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των τριών ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Εμείς βέβαια από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι όποιος και να έλαβε αυτό το βίντεο μάλλον θα έκλαψε από το γέλιο αν έστω γνωρίζει λίγο τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα σ’ αυτή του την προσπάθεια έχει επίκουρους τους διευθυντές , τους εκδότες και τους δημοσιογράφους της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Λεκανοπεδίου ενώ κατά την άποψή μας η σιωπή που πάντα υπάρχει τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα αποτελεί απρόσμενο σύμμαχό του. 

Είναι γεγονός ότι η επανάληψη ενός ψεύδους ή μιας διαστρεβλωμένης πραγματικότητας μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας υποκειμενικής αλήθειας η οποία θα επιβληθεί της ορθής κανονικότητας. Αυτό άλλωστε είναι και η προπαγάνδα. Εφημερίδες προσκείμενες στον Ολυμπιακό, αντικειμενικές … υπέρ του Ολυμπιακού έχουν το πρόθεμα SPORT και αντί διπλά να βάλουν NIGHT (νύχτα) για την παραπληροφόρηση σκοταδισμού που σκορπούν, συνεχίζουν απτόητες το έργο τους. Από την εποχή του Παπουτσέλη, του Πεφτοστέλιου, του Αλεξανδρή, του Παπαπέτρου και του Θωμά Μητρόπουλου έως σήμερα έχουν αλλάξει μόνο τα πρόσωπα και οι μέθοδοι. 

Ο σκοπός, ο στόχος αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θέλουν να τα πετύχουν είναι παρτιτούρα με καρμπόν. Ωστόσο η άμυνα η οποία θα έπρεπε να υπάρχει σε τέτοιου είδους αλλεπάλληλες επιθέσεις από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υφίσταται. Οι άλλες δυο ομάδες δρουν με διάφορους τρόπους και συνεχώς διαπιστώνουμε τα αποτελέσματα τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και μέσα στα γήπεδα.

Ο ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικά βαδίζει μόνος του με βάρκα την ελπίδα όπου ελπίδα στην προκειμένη περίπτωση είναι συνώνυμο της τύχης. Αυτά τα θέματα δεν είναι του προέδρου για να ασχοληθεί. Ωστόσο αποτελούν ένα διπλό σημαντικότατο παράγοντα που δύναται να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ομάδος. Ας μην ξεχνάμε την πολυιδιοκτησία και το ζήτημα που προέκυψε πριν λίγο καιρό με τους γιους του κ. Σαββίδη. Όλα αυτά γίνονται διότι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ βρίσκουν πεδίο ελεύθερο και ουδεμία αντίδραση απέναντί τους. Δεν εννοούμε τις δυο υποθέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα στο οποίο έγιναν δεκάδες προσπάθειες προπαγάνδας και από τις τρεις ομάδες και ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πουθενά. 

Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Δεν λείπουν στον ΠΑΟΚ ούτε τα τηλεοπτικά μέσα ούτε οι δημοσιογράφοι και κυρίως οι διοικητικοί παράγοντες που θα έπρεπε ήδη να είναι επιφορτισμένοι με την άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο λίβελος εναντίον του Δικεφάλου δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν τον σταματήσετε. Οι ευθύνες υπάρχουν προς όλους μας και επιβάλλεται να αποδίδονται σε πραγματικό χρόνο και όχι μια φορά σε κάθε Γενική Συνέλευση… αν γίνεται κι αυτό!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.