Όταν ο Σον Κόνερι αλλαξοπίστησε και έγινε από Σέλτικ, Ρέιντζερς

Χρύσανθος Δοβλέτογλου03 Νοεμβρίου 2020

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε έντονη ποδοσφαιρική παρουσία στην πατρίδα του, την Σκωτία. Μάλιστα, με τον θανατό του ήρθε στην επιφάνεια μία ιστορία του που έχει να κάνει με τους δύο αιώνιους αντιπάλους, την Σέλτικ και την Ρέιντζερς.  

Πιο συγκεκριμένα,έγινε γνωστό ότι άφησε την... πρώτη του αγάπη, την Σέλτικ, για την Ρέιντζερς. Ο Σον Κόνερι αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο επόμενος χρόνος ήταν δύσκολος από τις αντιδράσεις των οπαδών. Η αλλαγή στις προτιμήσεις του έγινε, όπως είπε, όταν συναντήθηκε και έγινε στενός φίλος με τον πρόεδρο της Ρέιντζερς, Ντέιβιντ Μάρει.  

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο αγαπημένος, Τζέιμς Μποντ, ήταν οπαδός της Σέλτικ, αλλά σε ένα ντέρμπι με τη Ρέιντζερς ο σύλλογος αρνήθηκε να τον βάλει δωρεάν στο γήπεδο. «Ακόμη κι αν είσαι ο Τζέιμς Μποντ, εισιτήριο θα πληρώσεις», του είχε πει ο πρόεδρος Φέργκους ΜακΚαν.  

Ο πρόεδρος της Ρέιντζερς, Ντέιβιντ Μάρεϊ, προσκάλεσε, λοιπόν, τον διάσημο ηθοποιό ως δικό του προσκεκλημένο στο «Old Firm». «Το ποδόσφαιρο ήταν ένα μεγάλο πάθος μου ενώ μεγάλωνα. Ο πατέρας μου με μύησε στη Σέλτικ. Διατήρησα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Πήρα αποστάσεις απ' αυτό όταν ήμουν πολύ απασχολημένος με τις ταινίες και μετά επέστρεψα δυναμικά.  

Άλλαξα την πίστη μου με τον Ντέιβιντ Μάρει. Αμέσως είχαμε χημεία. Μου άρεσε η παρέα του, και από τότε μείναμε πολύ, πολύ καλοί φίλοι», είχε σημειώσει σχετικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.