Οταν ο Φραντζέσκος έκανε χατ-τρικ με εκτελέσεις φάουλ!

Metrosport Team25 Μαΐου 2020

Μία ημέρα που θα τη θυμάται και ο ίδιος είναι η σημερινή για τον Κώστα Φραντζέσκο, αν ανατρέξει στη μακρινή αγωνιστική χρονιά του 1996-97.

Τη συγκεκριμένη χρονιά ο ίδιος πέτυχε 22 γκολ σε 33 αγώνες με τη φανέλα του ΟΦΗ στην αρχή και εν συνεχεία με αυτή του ΠΑΟΚ. Με τους Κρητικούς πέτυχε συνολικά 6 γκολ σε 13 εμφανίσεις ενώ με τον »Δικέφαλο του Βορρά» σε 20 αγώνες βρήκε δίχτυα 16 φορές.

Πριν από 23 χρόνια λοιπόν, ένας από τους καλύτερους εκτελεστές φάουλ στην Ελλάδα, πέτυχε χατ τρικ με εκτελέσεις φάουλ όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Καστοριά σε ένα παιχνίδι που έληξε με τελικό σκορ 6-0 για την 34η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Φραντζέσκος στο 12΄άνοιξε τον χορό των γκολ με μία εκτέλεση φάουλ που έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην εστία του Μπαρτζώκα ο ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. 

Στη συνέχεια από «εκτελεστής» μεταμορφώθηκε σε «δημιουργός» βγάζοντας δύο ασίστ στον Ζήση Βρύζα στο 20΄και στο 28΄.

Επειτα ο «Mr. φάουλ» και πριν λήξει το ημίχρονο ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ για να κάνει το 4-0, μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό στην κατάμεστη Τούμπα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έκανε το πολυπόθητο χατ-τρικ για να δώσει τη σκυτάλη στον Ζαγοράκη που έγραψε το τελικό 6-0.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.