«Όταν δεν σου βγαίνει το σύστημα, την ευθύνη έχεις εσύ, ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στις προσωπικές μονομαχίες»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

«Όταν δεν σου βγαίνει το σύστημα, την ευθύνη έχεις εσύ, ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στις προσωπικές μονομαχίες», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος.

«Δεν μπορείς με το καλημέρα να περάσεις τα καινούργια πράγματα που θέλεις στην ομάδα. Σιγά, σιγά, περνάς τη φιλοσοφία σου. Το καλύτερο πράγμα είναι να επιλέγεις με βάση το ρόστερ που έχεις για να εφαρμόσεις το σύστημα που θέλεις. Εφόσον, είσαι στην αρχή, είναι εύκολο να το κάνεις πράξη. Όταν δεν σου βγαίνει, έχεις την ευθύνη εσύ. Πολλοί προπονητές αλλάζουν μικρά πράγματα στο σύστημά τους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι παίκτες τους. 

Είναι σημαντικό να βλέπεις και τι φταίει όταν δεν σου βγαίνει το σύστημα. Υπάρχει θέμα χαλαρότητας στον ΠΑΟΚ. Ενώ υπάρχει ένας λήθαργος, ξαφνικά η ομάδα ξυπνάει και μετά παίζει κάτω από πίεση. Η ομάδα αντιδρά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όμως είναι οξύμωρο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να δέχεται τόσες πολλές ευκαιρίες. Αρμόδιος σε αυτό το κομμάτι είναι ο προπονητής. Μία άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Νομίζω ότι υπάρχει θέμα στις προσωπικές μονομαχίες. Θα περάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Πιο εύκολο είναι το σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.