Τα δεδομένα και τα «αγκάθια» για το deal με τους Αμπελόκηπους

Γιάννης Τσερβίνης20 Αυγούστου 2020

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ η ευρεία σύσκεψη των φορέων του Ηρακλή με θέμα συζήτησης το πλαίσιο μιας πιθανής συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία και του Θόδωρου Καράογλου και επί της ουσίας αποτέλεσε μια καταγραφή των δεδομένων που επικρατούν μετά την άνοδο του Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Γ’ Εθνική. 

Υπήρξε ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων, σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Όπως ειπώθηκε η πρόταση που κατατέθηκε στους ανθρώπους του Ηρακλή από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι να συσταθεί εννιαμελές συμβούλιο με τέσσερα πρόσωπα από τον Ηρακλή, τέσσερα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και έναν κοινής αποδοχής. 

Επιπλέον, να παραμείνουν ο Γιάννης Ζαντόπουλος στη θέση του προέδρου, ο Γιώργος Ακριτόπουλος στη θέση του προπονητή και ο «κορμός» των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών. 

Αρκετοί εκ των παρευρισκομένων εξέφρασαν τις ενστάσεις τους τόσο στο θέμα της στελέχωσης της ομάδας, της ονομασίας αλλά και του γηπέδου που θα αγωνίζεται, αφού πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή Αμπελοκήπων, όπως ειπώθηκε, είναι η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Αμπελόκηπους. 

Μετά την εξέταση των δεδομένων και τη συζήτηση επ’ αυτών, οι παράγοντες του Ηρακλή αποφάσισαν να ζητηθεί νέα συνάντηση με τον Γιάννη Ζαντόπουλο και εν συνεχεία οι «κυανόλευκοι» φορείς θα αποφασίσουν πάνω στο τελικό πλαίσιο συνεργασίας που θα κατατεθεί από τους ανθρώπους των Αμπελοκήπων.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.