Τακιανός: «Έχουμε έλλειμμα συγκέντρωσης»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 64-81 κόντρα στο Περιστέρι στο PAOK Sports Arena, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Φώτη Τακιανό να στέκεται στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, που αποτυπώθηκε στα ριμπάουντ και τα κενά διαστήματα στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τακιανού: «Η στατιστική δεν λέει τίποτα παραπάνω αυτό που έγινε στο ματς. Μείναμε στο ματς για 15 λεπτά. Έχουμε έλλειμμα συγκέντρωσης στα τελευταία 5 λεπτά. Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινάμε με τη υπεροπλία του Περιστερίου στο καλάθι, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ. Παίζαμε άμυνα για 20", το Περιστέρι έχανε το σουτ, αλλά έπαιρνε το ριμπάουντ. Και το δεύτερο ήταν η πίεση στην περιφέρεια του Περιστεριού, που μας ανάγκασε σε πολλά άστοχα σουτ και σε πολλά λάθη. Σε σημείο που είχαμε το μομέντουμ ο Σαλούστρος και ο Σάιμπερτ χτύπησαν και βγήκαν εκτός ροτέισον και αυτό μας στοίχισε», ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά.

Σπανούλης: «Παίξαμε καλή άμυνα, πάμε τώρα για το 3-0»

Απο την άλλη μεριά, ο coach του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στην καλή αμυντική λειτουργία. 

«Μια ομάδα μπορεί να είναι άστοχη μέσα από την καλή κυκλοφορία, αλλά οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε μαρκαρισμένα τρίποντα. Παίξαμε καλή άμυνα, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και τώρα πάμε στην έδρα μας να κάνουμε το 3-0», τόνισε ο προπονητής των νικητών.

Όσο για το γεγονός ότι φέτος η ομάδα του μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, είπε: «Δεν τα κοιτάμε αυτά. Εμείς θέλουμε μέσα από τους αγώνες μας να παίρνουμε νίκες με τις καλές μας εμφανίσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.