Μποέμιανς: Όσα πρέπει να ξέρετε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Το εμπόδιο της Μποέμιανς θα κληθεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι Ιρλανδοί απέκλεισαν τη Ντουντελάνζ, κερδίζοντας την με 3-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός.

Η Μποέμιανς αποτελεί έναν από τους αρχαιότερους συλλόγους στην Ιρλανδία. Ιδρύθηκε το 1890 και έχει κερδίσει 11 φορές τον τίτλο του πρωταθλήματος, επτά το FAI Cup, έξι φορές το League of Ireland Shield και τρεις  φορές το League of Ireland Cup.

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Έτσι, βρέθηκε στον πρώτο γύρο της νέας διοργάνωσης της UEFA, όπου και πέρασε το εμπόδιο της Στιαρνάν με 3-0 εντός και 1-1 εκτός. 

Η καλύτερη ευρωπαϊκή της στιγμή ήταν η παρουσία τους στους ομίλους του Ιντερτότο το 1995. 

Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Κιθ Λογκ. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον Οκτώβριο του 2014 και έκτοτε, μετρά 232 παιχνίδια, 103 νίκες, 43 ισοπαλίες και 86 ήττες. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Τζόρτζι Κέλι, ο οποίος σε 22 ματς  έχει 14 γκολ και 3 ασίστ.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Αυγούστου στο Aviva Stadium, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου στην Τούμπα στις 20:00.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.