Όρθιος στον Βόλο ο Ηρακλής, ήττα για τον Απόλλωνα Πόντου

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Νοεμβρίου 2021

Αν και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής κατάφερε να φύγει όρθιος από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και πλέον ρίχνουν το βάρος στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο Καυτανζόγλειο.  

Οι γηπεδούχοι άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μαρκοπουλιώτη στο 2΄.  

Η απάντηση από τον Γηραιό ήρθε με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, με τον Μανώλη Παπαστεριανό να φέρνει το ματς στα ίσα. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ναά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης (88’ Κατσούκης), Κόλα (88’ Ντουάρτε), Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς (64’ Οκάν Σουλεϊμάν), Βερνάρδος.  

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πήλιος (67’ λ.τρ. Χρουσιέλ), Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα (77’ Καρτσαμπάς), Τομάς (46’ Μασούρας), Κάκκο (46’ Βιτίνιο), Μπαστακός.

Δεν τα κατάφερε στην Αριδαία ο Απόλλωνας Πόντου, καθώς έχασε με 2-0 από τον τοπικό Αλμωπό.  

Τα γκολ πέτυχαν οι Ρόβας (40΄) και Καράμπελας (53΄), ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι «κοκκινόμαυροι», καθώς αποβλήθηκε ο Δαλιανόπουλος στο 50΄.  

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (77' Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης (20' λ. τρ. Αδαμίδης), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (88' Μπακούτσης), Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (75' Πέττας), Καράμπελας, Γιουκούδης (88' Ζαχαρός). 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Mαλουμαντσόκο (88' Ζαχαράκης), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ξιφιλίνος (58' Φράγκος).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Βόρειου Ομίλου: 

Σάββατο 13/11 

ΠΑΟΚ Β – Πανσερραϊκός 1-1 

Νίκη Βόλου – ΝΠΣ Βέροια 2-2 

Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας Ματαίωση

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β Αναβολή  

Κυριακή 14/11 

Θεσπρωτός – Πιερικός 1-0

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου 2-0 

ΑΕΛ – Απόλλων Λάρισας 2-0 

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής 1-1

Ρεπό Ξάνθη 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.