Όρθιος στον Βόλο ο Ιωνικός

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Φεβρουαρίου 2022

Όρθιος στον Βόλο ο Ιωνικός. Αν και βρέθηκε να χάνει 1-0, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Μάντζη. 

Στο 6' ο Κάνιας έβγαλε εξαιρετική μπαλά στην πλάτη του Φεράρι, ο Λένις βγήκε τετ α τετ και ο γκολκίπερ γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά ο Μάντζης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Παπαδόπουλο από τα 30 μέτρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 22' ο Λένις βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και πάλι.

Στο 36' ο Ορός πάτησε περιοχή, πλάσαρε από διαγώνια θέση με τον Χουτεσιώτη να του λέει «όχι», όμως τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντινός πήρε την «εκδίκηση» του. Στο 39' ο Μπαρτόλο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ορός με σουτ μέσα από την περιοχή κέρδισε τον Χουτεσιώτη και άνοιξε το σκορ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νικαιώτες πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 71΄. Ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

Βολός (Kώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ορός (70' Σοάρες), Μπαρτόλο (79' Ροσέρο), Ρεγκατέν (79' Κορέα) 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (56' Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85' Κιάκος), Λένις (90+2' Μάναλης), Μάντζης (90+2' Βαφέας), Πλατέλλας (85'Ρομαό).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.