Όρθιος με δέκα παίκτες ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Οκτωβρίου 2020

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1-1. 

Οι Αγρινιώτες αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 15΄ λόγω της αποβολής του Βάντερσον, κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό. 

Οι Αρκάδες αν και με παίκτη παραπάνω δεν μπορούσαν εύκολα να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως τα κατάφεραν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπαράλες.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός αν και με παίκτη λιγότερο, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος και ισοφάρισε με το καταπληκτικό φάουλ του Αριγίμπι (54').

Από εκεί και πέρα, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δυο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους στο Αγρίνιο.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ - Τζανακάκης (70' Μεντίνα), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον - Τσιγγάρας (70' Ταχάρ), Ντάλσιο - Αριγίμπι, Μάζουρεκ (84' Μεντόσα), Ντίας – Ματσόλα (90'+1' Βέργος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής - Μουνάφο, Βαλιέντε (80' Ιγκλέσιας) - Σίτο (69' Αλί Μπαμπά), Ριέρα (80' Γκόμες), Κρέσπι (69' Τιλίκα) – Μπαράλες

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.