Ισόπαλες Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα, κερδισμένη η Ρεάλ

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Δεκεμβρίου 2021

Ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». 

Βέβαια, η ομάδα του Τσάβι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε, ενώ από την άλλη πλευρά οι Σεβιγιάνοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Χειμώνα. 

Στο 32ο λεπτό μετά από κομπίνα σε στατική φάση ο Πάπου Γκόμες με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τερ Στέγκεν, κάνοντας το 1-0.

Οι Καταλανοί δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τρομερή κεφαλιά του Αραούχο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντεμπελέ.

Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από την αποβολή του Ζιλ Κουντέ, ο οποίος ενοχλήθηκε από ελαφρύ σπρώξιμο του Τζόρντι Άλμπα, του πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο και ορθά είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κάρλος Ντελ Θέρο Γράντε (64').

Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Μπόνο - Κουντέ, Φερνάντο, Ντιέγο Κάρλος, Ρεκίκ - Χορδάν, Ντιλέινι (86' Αουγκούστινσον), Ράκιτιτς (70' Γκούντελι) - Οκάμπος (92' Βαλεντίνο), Ράφα Μιρ (70' Εν - Νεσίρι), Πάπου Γκόμες (86' Χουάνλου). 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Αραούχο, Πικέ, Έρικ Γκαρθία (73' λ. τρ. Λενγκλέ), Τζόρντι Άλμπα - Φ. Ντε Γιονγκ (85' Λ. Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Γκάβι - Ντεμπελέ, Τζουτγκλά (73' Νίκο), Αμπντέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.