«Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του Ντεϊόλα»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φάμπιο Ορνάνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μίλησε για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, τον μέσο της Κάλιαρι που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Φάμπιο Ορνάνο δήλωσε:

Για τη δήλωση του προέδρου της Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα: «Ο Ντεϊόλα είναι από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του προέδρου Τζιουλίνι. Είναι από τις ακαδημίες της ομάδας και τον γουστάρει. Έπαιξε σε άλλες ομάδες επειδή υπήρχαν άλλοι παίκτες στο κέντρο αλλά ο πρόεδρος πάντα ήθελε να έχει ρόλο γιατί θέλει να βγαίνουν παίκτες από την ακαδημία. Πάντα επέστρεφε στην Κάλιαρι, δεν έπαιζε πολύ, την τελευταία σεζόν έπαιξε μόνο στο τέλος 10 παιχνίδια αλλά ήταν πολύ σημαντικός για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Αν είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ ο Ντεϊόλα: «Είναι πολύ έμπειρος μέσος όχι όμως σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί έπαιξε στη Serie B αλλά και στη Serie Α και μόνο σε ιταλικές ομάδες. Είναι χρήσιμος ποδοσφαιριστής».

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Παίζει κυρίως στο "8". Είναι μέσος που έχει δύναμη αντοχές και σταθερότητα. Δεν έχει ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα αλλά τα δίνει όλα για την ομάδα. Ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω ότι ο Τάκολα είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.