Οριστικό: Ο Πρίγιοβιτς αποχωρεί δανεικός για 1,5 χρόνο!

Κώστας Πετρωτός29 Δεκεμβρίου 2019

Το παιχνίδι της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Φατέχ (στο φινάλε οι γηπεδούχοι γλίτωσαν την ήττα), επιβεβαίωσε αυτό που είχε φανεί έντονα το τελευταίο διάστημα: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί ξένο σώμα για την Αλ Ιτιχάντ και αυτό δεν άλλαξε ούτε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν προσπάθησε καν να δώσει ρόλο πρωταγωνιστή στον «Πρίγιο» κι αυτό άνοιξε ακόμη περισσότερο τον δρόμο για την αποχώρηση του 29χρονου φορ, έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Ήδη, η πλευρά του υψηλόσωμου φορ και αυτή της διοίκησης της Αλ Ιτιχάντ έχουν κάνει τις σχετικές συζητήσεις και έχουν συμφωνήσει στο σενάριο αποχώρησης του Πρίγιοβιτς σ’ αυτή την χειμερινή περίοδο.

Ο Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει δανεικός για 1,5 χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2021) και το ερώτημα είναι αν η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα έχει και συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς στη συμφωνία της με την Αλ Ιτιχάντ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο Πρίγιοβιτς θα έχει βρει την ομάδα νέα ομάδα του το πολύ σε 10, 15 μέρες. Ηδη έχει στα χέρια του προσφορές από την Ευρώπη (η Μπεσίκτας είναι η μία ομάδα που τον θέλει, ενώ δεν υπάρχει κανένας ελληνικός σύλλογος που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον), τη Μέση Ανατολή και την Ασία (υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες της Ιαπωνίας, της Κίνας και της Νότιας Κορέας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προτάσεις καλύπτουν σημαντικό μέρος των ετήσιων απολαβών του (5,3 εκατ. ευρώ).

Τις επόμενες μέρες, ο Πρίγιοβιτς θα κάνει την τελική επιλογή του (από τις υπάρχουσες προσφορές ή κάποια άλλη που θα προκύψει τα επόμενα 24ωρα) και θα αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ έχοντας καταγράψει 26 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.