ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Χερμάν Μπούργος νέος προπονητής του Άρη με «χρυσό» συμβόλαιο

Γιώργος Στράντζαλης17 Φεβρουαρίου 2022

Ο κύβος ερρίφθη! Νέος προπονητής του Άρη είναι ο Χερμάν Μπούργος. Το δεξί χέρι του Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε στην Αθήνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ οι απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 2.000.000 ευρώ! 

Ο 53χρονος Αργεντίνος προπονητής θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη και είναι άγνωστο ακόμα αν θα δώσει το παρών στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (20/1, 19.30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Super League 1. 

Μαζί με τον Μπούργος θα έρθουν και δυο συνεργάτες του. Πρόκειται για τον Αρμάντο Ντε Λα Μορένα αλλά και τον Άνχελ Πουέμπλα.

Μάλιστα, πριν ο Αργεντίνος επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, εισέπραξε τις αμφιβολίες συνεργατών και φίλων για την ορθότητα της απόφασης του. Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίστηκε αποφασισμένος και διψασμένος γι’ αυτή τη συνεργασία και δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. 

Το παρατσούκλι το οποίο τον συνοδεύει είναι «El Mono» το οποίο στα Ισπανικά σημαίνει «πίθηκος» με πολλούς να τον αποκαλούν «γορίλα», εξαιτίας και του παρουσιαστικού του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.