Οριστικό deal Αρη-Παναθηναϊκού για τον Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιανουαρίου 2023

Εστω με καθυστέρηση τριών μηνών αποδεικνύεται ότι εκείνη η φημολογία του περασμένου φθινοπώρου περί επιλογής του Παναθηναϊκού από τον Ντάνιελ Μαντσίνι δεν ήταν τυχαία καθώς Αρης και «πράσινοι» είναι κοντά σε deal 2.1 εκατ. ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Μόνο ένας αφελής είχε πιστέψει ότι ήταν τυχαίες οι νομικές ενέργειες του Ντάνιελ Μαντσίνι (τον περασμένο Νοέμβρη) με σκοπό την εξασφάλιση της ελευθερίας του. Ηταν προφανές ότι ο ήδη είχε προχωρήσει στην τελική επιλογή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα οι πληροφορίες που είχε μεταφέρει η «Μ» ανέφεραν τον Παναθηναϊκό. Τι κι αν πέρασαν τρεις μήνες από τότε… Εστω τώρα ήρθε μια μορφή επιβεβαίωσης.

Η αποκλειστική πληροφορία που μετέφερε χθες ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του Metropolis 95.5 αναπαράχθηκε απ’ όλα τα ελληνικά media. Αυτή περί οριστικής συμφωνίας έναντι του ποσού των 2.1 εκατ. ευρώ μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού για την πώληση του παίκτη. Οι ομάδες προχώρησαν σε διαψεύσεις, προφανέστατα στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής τους. Λίγο μετά εξάλλου οι πληροφορίες άρχισαν να «πετάγονται» ανεξέλεγκτα. Τα αθηναϊκά media έγραψαν για τα ταξίδι του Ντάνιελ Μαντσίνι στην Αθήνα (σ.σ. για την ακρίβεια ότι βρέθηκε στο γραφείο του ατζέντη του) με σκοπό τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών. 

Πηγές της «Μ» αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό καθώς η δική του κουβέντα έχει γίνει καιρό τώρα. Μπορεί οι επαφές να είχαν παγώσει για ένα διάστημα, αλλά το «φλερτ» δεν έσβησε ποτέ. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου απέρριψε ένα σωρό προτάσεις από Ολυμπιακό, ρωσικές ομάδες ή συλλόγους από τα Εμιράτα.

Καθώς η πώληση του Μαντσίνι ήταν αναπόφευκτη από τη στιγμή που ο παίκτης είχε αποφασίσει την αποχώρησή του και ο δε Αρης (του) είχε βάλει πωλητήριο, το κακό στην όλη ιστορία είναι το timing. Δηλαδή, παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα αθηναϊκά media (επικαλούμενα το περιβάλλον του παίκτη) υποστήριξαν ότι πέραν της απουσίας του από τη χθεσινή προπόνηση, ο Μαντσίνι ζήτησε να μην αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Το ζήτημα δεν αφορά όμως μόνο τον Αργεντίνο αλλά και τον Αλαν Πάρντιου. Πώς θα χρησιμοποιήσει έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το μυαλό είναι αλλού.

Στο πλήθος πληροφοριών που διέρρευσαν χθες, η ΠΑΕ Άρης απλά διέψευσε την ύπαρξη οριστικής συμφωνίας αλλά δεν αρνήθηκε τις επαφές, ούτε το γεγονός ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η μεγαλύτερη που δέχθηκε. Επί της ουσίας, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι το deal θα γίνει, απλά θα προτιμούσαν η όλη ιστορία να απασχολούσε μετά τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό και όχι την παραμονή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.